Specii vânat

Capra neagră
Capra neagră este un mamifer ierbivor care trăiește pe crestele montane și în ciuda denumirii de neagră culoarea acesteia este brun gălbuie vara și brun închis pe timpul iernii. Greutatea masculului este de 30-50 kg, iar femela de 25-40 kg.

Mistreț
Mistrețul este un animal omnivor cu un aspect general masiv, putând ajunge la greutăți de peste 300kg. Preferă pădurile întinse de foioase sau de amestec, dar se localizează și în stufărișuri și terenuri agricole. Trofeul îl constituie colții mistrețului.

Cerb
Cerbul este un animal ierbivor care poate ajunge la 150 kg femela și 300 kg masculul. Masculul prezintă coarne pe care le pierde în fiecare an la sfârșitul lunii februarie. In perioada împerecherii masculul scoate un muget puternic. Cerbii au mirosul excelent, auzul și văzul bun.

Căprior
Căpriorul este un mamifer ierbivor, rumegător, având o lungime medie de 1-1,30 m, înălțime la greabăn de cca 70 cm și o greutate de 25-30 kg. Dimorfismul sexual este evident, prin prisma faptului că masculul prezintă coarne care sunt lepădate toamna.

Urs
Ursul este un animal deosebit de puternic, aparținând familiei Urside. Ursul brun românesc - privit de multi biologi ca sub-specie încã neînregistratã - are un corp de pânã la 2,5 m lungime, o înãltime la greabãn de pânã spre 1,5 m și o greutate maximã de 600 kg.

Lup
Lupul este un animal robust și suplu, lung de pânã la aprox. 1,5 m, la care se adaugã o coadã de pânã la cca 0,8 m. Greutatea este variabilã, de obicei între 25 si 50 kg, atingând în unele cazuri 70-75 kg. Blana este de o culoare brun-cenușie cu variații multiple în funcție de biotop și anotimp.

Vulpe
Vulpea este un animal care se adaptează foarte ușor în orice condiții. Singurul factor care influențează prezența vulpii este solul. Vulpea are nevoie de un sol bun pentru a-și putea construi vizuina, preferă zonele împădurite și fără apă freatică aproape de suprafața pământului.