Despre noi

Ocolul Silvic Tulnici este situat în comuna Tulnici, județul Vrancea din România, o zonă cu o faunã impresionantã și o tradiție bogatã în vânãtoare.

AOVP Ocolul Silvic Tulnici este o filială a Asociației Obștilor Văii Putna înființată în anul 2002. Această filială se ocupă cu administrarea fondurilor forestiere și a fondurilor cinegetice de pe teritoriul asociației. In prezent are în administrare 20000 ha de pădure și un fond de vânătoare de 17000 ha. Fondul de vanatoare este administrat din anul 2011 cu rezultate foarte bune, trofee medaliabile la cerb, capră neagră și urs și o creștere a efectivelor de vânat în fiecare an. In prezent pe fondul nostru de vânătoare există în jur de 200 capre negre, 150 cerbi, 100 mistreți, 50 urși, 25 lupi și 10 vulpi, toate efectivele fiind peste numărul optim. Fondul de vânătoare se află în zonă montană, într-o regiune retrasă în care habitatul natural al animalelor sălbatice nu a fost influențat foarte mult de om.

Ca și organizatori de vânãtoare, urmãrim sã oferim clienților noștri cele mai bune, mai eficiente și mai sigure servicii.

Astfel, punem la dispoziție atât mijloacele de transport necesare deplasãrii în teren, cât și persoane autorizate profesioniste care sã vã însoțeascã.

Zona oferã o multitudine de oferte de cazare, de la pensiuni și vile la hoteluri pe gustul tuturor.

Accesul cãtre localitatea Tulnici se face pe DN 2 D Focsani – Brașov. Transportul de la aeroport se poate face cu mijloacele noastre, la cerere.

Pentru a descoperii această zonă minunată cu peisaje de poveste și vânat în arealul său natural vă așteptăm la partidele de vânătoare organizate de specialiștii noștri.